Има сигнали, че този списък ще продължи. Той е още едно

...
Има сигнали, че този списък ще продължи. Той е още едно
Коментари Харесай

Илияна Йотова за Магнитски: Има сигнали, че този списък ще продължи

" Има сигнали, че този лист ще продължи. Той е още едно доказателство, че явно не сме си свършили работата. "

Това коментира вицепрезидентката Илияна Йотова във връзка оповестените нови американски наказания по закона " Магнитски ".

" Няколко национални събрания, последните, трябваше да одобряват съответното антикорупционно законодателство. Както виждате, на няколко пъти законопроектите се спънаха в пленарна зала, тъй че, уповавам се след изборите едно съществено, устойчиво болшинство, със устойчиво държавно управление, да има първи приоритет приемането на такива закони ", добави тя.

По мотив свадите, съпровождащи последния конгрес на Българска социалистическа партия, Йотова сподели, че и в най-тревожните си сънища не си е представяла това, което се е случило.

" За първи път Българска социалистическа партия беше изправена пред един конгрес, в който нямаше никакво значение какви тъкмо документи се одобряват ", добави тя.

По думите ѝ цялата пара е излязла в борбата сред разнообразни групи вътре в Българска социалистическа партия, което съгласно нея в навечерието на изборите е освен тъжно, а обезпокоително и рисково, " тъй като без сериозна и постоянна левица в изискванията на рецесия, няма да са положителни резултатите за всички нас ".  От неделя има поръчка и за друга левица, която ще се яви независимо на изборите, означи Йотова.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР